اموزش شیرینی پزی
سلام به همه دوستان خوبم.

من واقعا شرمنده شدم وقتی دیدم با اینکه وبلاگ مدتهاست به روز نشده اینقدر بازدید داشته و مورد لطف  شما عزیزان قرار گرفته.راستش مدتی بود گرفتار درس و مشغله کاری بوم و به اینترنت هم دسترسی  چندانی نداشتم.

خدا رو شکر که باز هم فرصتی دست داد تا در خدمت شما دوستان خوب باشم.

برای امروز به سوال یکی از دوستان پاسخ میدم که میدونم مشکل خیلی از خانوم های خونه دار علاقه مند به .پخت کیک و شیرینی تر هست.

خانوم سارا گفتن برای تهیه خامه دور کیک مشکل دارن.نمیدونم مشکل ایشون چی هست.اما معمولا خامه ای که در منزل تهیه میشه شل در میاد و قابل شکل دادن و فرم دهی روی کیک نیست.

اما چکار باید بکنیم؟

۱:خامه مخصوص قنادی خامه شیرین شده هست.شیرین کردن خامه در منزل کار مشکلیه و اصلا به صرفه نیست و به کثیف کردن ظرف ها نمی ارزه.منجمد کردن خامه شیرین شده هم نیاز به فریزر صنعتی داره.البطه میشه این کار رو در منزل و با فریزر خانگی انجام داد.اما من پیشنهاد میکنم از خامه شیرین شده اماده (پاستوریزه)که در فروشگاه های قنادی موجود است استفاده کنید.

اما فرم دهی خامه!خامه منجمد رو باید به قطعات کوچک تقسیم کنید وداخل میکسر بریزید.در ابتدا از همزن پنجه ای یه فنری استفاده کنید.وقتی یخ خامه باز شد با استفاده از همزن فنری خامه رو خوب بزنید تا سفت بشه.تهیه خامه خوب به تجربه شما بستگی داره.باید چند بار این کار رو انجام بدرد تا قلق کار دستتون بیاد.حتی ممکنه دفعات اول خامه اصطلاحا ببره و خراب بشه اما با چند بار تمرین  حتما به نتیجه دلخواه میرسید.

برای کشیدن خامه روی کیک از والت قنادی یا کارد استیل استفاده کنید.

برای تهیه گل خامه هم از قیف و ماسوره استفاده کنید.

چند نکته!

۱:زیاد با خامه زده شده ور نرید.خامه خراب میشه(میبره)

۲:بهتره از ظروف استیل تمیز و سرد استفاده کنید

۳:شکلات داغ روی خامه نریزید

۴:بعد از فرم دهی کیک رو در فریزر قرار بدید تا خودش رو بگیره

اگه نتونستید خامه رو فرم بدید میتونید برید یه خامه اسپری بخرید با اون روی کیک رو شکل بدید.البطه قیمتش یه مقدار بالاست.

اگه میخواهید تمرین فرم دهی خامه کنید بهتره از پودر خامه خشک استفاده کنید.چون حالا حالا ها خراب نمیشه و میشه کیک رو بیرون یخچال نگه داشت.خامه خشک رو از فروشگاه های لوازم قنادی میتونید بخرید.البطه مزه و لطم خامه خشک با خامه پاستوریزه فرق داره

توصیه!زیاد در فصل گرما خامه استفاده نکنید.

امیدوارم این دستور مورد توجا شما قرار بگیره و تو خونه کیک خامه ای درست کنید و با اهل و عیال بخورید و حالشو ببرید و دعا کنید مشکل منم حل بشه.این مشکل اخر منو جوون مرگ میکنه

+ نوشته شده در  یکشنبه هفدهم تیر ۱۳۸۶ساعت 17:18  توسط مهدی | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
درباره وبلاگ
شیرینی پزی یا همون قنادی شغل خانوادگی ماست.من از پدرم یاد گرفتم و پدرم هم از پدرش.تمام خانواده ما قناد هستند.من عاشق این شغل هستم.چون همه اش با شادی شیر و شکر و شمع سرو کار داره.البطه کار سختیه ولی شیرینه مثل اسمش.هدف من اینه که کام شما رو شیرین کنم.شاید هیچ کاری به اندازه شیرینی پختن لذت بخش نباشه.هم سرگرمی خوبیه و هم دست پخت خودتون رو میخورید.برای من هم که چند سالی هست از این شغل مورد علاقه ام دور ماندم جالبه.امیدوارم شما هم بخونید و بپزید و بخورید و شاد باشید.شیرین کام باشید.

پیوندهای روزانه
نون خامه ای
شیرینی دو رنگ
خمیر هزار لا یا کره ای
کرم کارامل
نخود چی
نون بهشتی
باقلوا گل
قیفی شکری
نون برنجی
مشهدی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
تیر ۱۳۹۱
اردیبهشت ۱۳۹۱
آبان ۱۳۸۸
مهر ۱۳۸۸
شهریور ۱۳۸۶
تیر ۱۳۸۶
فروردین ۱۳۸۶
بهمن ۱۳۸۵
دی ۱۳۸۵
شهریور ۱۳۸۵
مرداد ۱۳۸۵
آرشیو موضوعی
فهرست
شیرینی های خشک1
شیرینی های خشک2
شیرینی های خشک3
شیرینی های خشک4
شیرینی های تر1
شیرینی های تر2
شیرینی های تر3
شیرینی های تر4
کیک ها1
کیک ها2
کیک ها3
مربا ها
شربت ها
کرم ها
دسر ها
لیکور ها
نان ها
البوم
نکته ها
پیوندها
زنگ تفریح
عسل و شكر
اشپزی(شیرین)
تزئینات و دکوراسیون و خانه داری
مجله هنری
آشپزکوچولو
آشپزي - شيريني پزي - نكات خانه داري
آشپزی.گلدوزی.هنر(مامان خانوم)
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

طراح قالب
دیجیتال کیوان

 





Powered by WebGozar